Σακελλαρίδης για Σαμαρά: «Ας κάνει αυτοκριτική για τις ασφυκτικές συνθήκες που μας κληροδότησε»

«Είναι απέναντί μας στη δύσκολη μάχη για την επανάκτηση της αξιοπρέπειας του λαού»

Σακελλαρίδης για Σαμαρά: «Ας κάνει αυτοκριτική για τις ασφυκτικές συνθήκες που μας κληροδότησε»

​Σκληρή απάντηση στον Α. Σαμαρά έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, σημειώνοντας ότι ο αρχηγός της ΝΔ επιδόθηκε σε μια προσπάθεια διάσωσης της υστεροφημίας της κυβέρνησής του, χωρίς να δείχνει ίχνος ουσιαστικής αυτοκριτικής.

Ο κ. Σακελλαρίδης κατηγόρησε τον Α. Σαμαρά ότι υπέπεσε σε ένα «πέλαγος αντιφάσεων, αποδεικνύοντας ότι ούτε και στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να βοηθήσει τη χώρα».

«Ενώ επαίρεται ότι έβγαζε τη χώρα από το Μνημόνιο, παραδέχεται ότι αδυνατούσε να κλείσει την αξιολόγηση, μη δεχόμενος τις απαιτήσεις της Τρόικα», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καλεί τον πρώην πρωθυπουργό να απαντήσει αν πρέπει η κυβέρνηση να αποδεχθεί τη μείωση των συντάξεων, την απελευθέρωση των απολύσεων, την αύξηση του ΦΠΑ σε συγκεκριμένα αγαθά και στα νησιά και το ξεπούλημα των δημοσίων επιχειρήσεων με χαριστικούς όρους.

«Αν θέλει να φανεί χρήσιμος ο κ. Σαμαράς, ας πει την άποψή του για τα παραπάνω. Όπως ενδιαφέρον θα έχει να ακούσουμε και μια αυτοκριτική για τις ασφυκτικές συνθήκες ρευστότητας που κληροδότησε στη νέα κυβέρνηση. Η ελληνική κυβέρνηση δίνει μια δύσκολη μάχη για την έξοδο από την κρίση και την επανάκτηση της αξιοπρέπειας του λαού μας. Δυστυχώς, σε αυτή την προσπάθεια έχει απέναντί της και τον κ. Σαμαρά», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top