ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Λοβέρδος, Άδωνις και Κουτσούκος "στρίμωξαν" τον Μάρδα

Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων για την ΠΝΠ για τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Λοβέρδος, Άδωνις και Κουτσούκος "στρίμωξαν" τον Μάρδα

​Επεισοδιακά ξεκίνησε η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Προεδρεύων Βαγγέλης Διαμαντόπουλος "αγνόησε" την επιθυμία του Ανδρέα Λοβέρδου του ΠΑΣΟΚ να μιλήσει και έδωσε τον λόγο στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα που επίσης ζήτησε να παρέμβει

Όταν πήρε τον λόγο ο κ.Μάρδας, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συνεχώς διέκοπτε. Ακόμα και όταν ο κ.Μάρδας ήταν στο βήμα ο κ.Λοβέρδος ακούστηκε να φωνάζει:«Είμαστε εκπρόσωποι του λαού, εσείς τι θέλετε εδώ; Δεν είστε εκπρόσωπος του λαού». Τότε παρενέβη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος, φωνάζοντας στον Προεδρεύοντα της Επιτροπής «έχει δίκιο ο Πανούσης που λέει ότι δεν καταλαβαίνει πώς σε εκλέγουν βουλευτή».

Ο κ.Μάρδας πρόλαβε απλώς να πει μία φράση, ότι προτείνει «να γίνει μία συνεδρίαση», με τον κ.Λοβέρδο να φωνάζει πως «ένας εξωκοινοβουλευτικός υπουργός θα μας πει πώς θα δουλέψουμε!».

Εν τω μεταξύ, όρθιος ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απαιτούσε από τον Υπουργό να καθίσει κάτω, ενώ απευθυνόμενος στον κ.Διαμαντόπουλο του είπε «θα μας μιλήσεις εσύ για ήθος ρε τρομοκράτη;», με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για την παρέμβαση της αστυνομίας στην πρυτανεία.

«Αυτό το πράγμα είναι ο αθλιότερος χουλιγκανισμός που έχει συμβεί. Να ανακαλέσετε και να διαγραφούν από τα πρακτικά», είπε ο Β. Διαμαντόπουλος και διέκοψε τη συνεδρίαση για 5 λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ακούστηκε επίσης από κάποιον να λέει το «κατοικίδιο ζώο»

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ.Μάρδας επανέλαβε ότι «έχουμε ανάγκη από χρήματα στις 24 Απριλίου», ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν «μπαίνει χέρι» στα Ταμεία, αλλά αυτά θα συμβάλλουν εθελοντικά.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top