Π. Σκουρλέτης: «Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει συμβιβασμός»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε και το ενδεχόμενο αυτό»

Π. Σκουρλέτης: «Εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρξει συμβιβασμός»

​Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος και ο υπουργός Εργασίας, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε το ενδεχόμενο εκλογών ή δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμβιβασμός», είπε ο κ. Σκουρλέτης και κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους για «ακαμψία ιδεολογικού χαρακτήρα».

Σχολιάζοντας την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία τα αποθεματικά των δήμων πάνε σε ειδικό λογαριασμό τ��ς Τράπεζας της Ελλάδας και τίθενται στη διάθεση της κυβέρνησης, ο υπουργός Εργασίας είπε ότι η ενέργεια αυτή δικαιολογείται από την κρισιμότητα της κατάστασης.

Αναφερόμενος στα εργασιακά, τόνισε ότι αποκαθίσταται σταδιακά το περιβάλλον στο οποίο θα διαπραγματευτούν οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες και χαρακτήρισε τα εργασιακά κεκτημένα «σημείο πολιτισμού».

Τέλος σημείωσε ότι οι φορείς είναι θετικοί στην αύξηση του κατώτατου μισθού και αρκετοί από αυτούς έχουν ζητήσει και την επίσπευση των διαδικασιών, μιας και έχει μειωθεί δραματικά η αγοραστική ικανότητα των πολιτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top