Παίρνουν διαζύγιο Γιώργος και Άντα Παπανδρέου;

Δημοσιεύματα θέλουν την σύζυγο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ να έφυγε από το σπίτι

Παίρνουν διαζύγιο Γιώργος και Άντα Παπανδρέου;

​Μετά από 26 χρόνια γάμου και κοινής ζωής, ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα φαίνεται ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το βράδυ της Δευτέρας η Άντα Παπανδρέου έφυγε οριστικά από τη μεζονέτα στο Καστρί και μετακόμισε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, δίνοντας έτσι τέλος στο γάμο της με τον Γ. Παπανδρέου.

h2728636.limghandler.jpg

Η εφημερίδα, επικαλείται φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι και στο παρελθόν είχαν αντιμετωπίσει αρκετές φορές σοβαρά προβλήματα, όμως είχαν αποφασίσει να μείνουν μαζί μέχρι ο Γ. Παπανδρέου να ολοκληρώσει την πολιτική του καριέρα.

Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί κι έτσι η Άντα Παπανδρέου πήρε την απόφαση να ρίξει τους τίτλους τέλους στον γάμο της με τον πρόεδρο του Κινήματος.

sofistike4.jpg

Οι ίδιοι άνθρωποι σημειώνουν ότι η απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη σε πολύ βαρύ κλίμα, όμως ακόμα δεν είναι γνωστό ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι πολλές φορές αιτία για τους καυγάδες του ζευγαριού ήταν η μητέρα του Γ. Παπανδρέου, Μαργαρίτα.

Η Άντα Παπανδρέου δεν τα πήγαινε ποτέ καλά με την πεθερά της, κυρίως λόγω του αντισυμβατικού της χαρακτήρα που δεν ενέκρινε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία συνεχώς τέσταρε τις ικανότητες της νύφης της να κουβαλάει το βαρύ επίθετο των Παπανδρέου.

bafmqezzln4dac0853b3f0c.jpg

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν έντονα φήμες ότι η Μαργαρίτα Παπανδρέου είχε διακόψει και την οικονομική στήριξη προς τον γιο της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και κάποια οικονομικά προβλήματα.

Όμως και οι τελευταίες πολιτικές επιλογές του Γ. Παπανδρέου φαίνεται ότι δεν είχαν την σύμφωνη γνώμη της συζύγου του, η οποία, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι ο αυστηρότερος κριτής του.

assets_LARGE_t_420_54299138.jpg

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν τώρα ότι πολύ πιθανόν η Α. Παπανδρέου να αναζητήσει εργασία στο αντικείμενο των σπουδών της (πολιτικός μηχανικός), ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα απογίνει και με την κοινή τους περιουσία.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top