‘Εξαλλος ο Βαρουφάκης με γαλλογερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο

Ποια ήταν η «παγίδα» που τον έβγαλε από τα ρούχα του

‘Εξαλλος ο Βαρουφάκης  με γαλλογερμανικό τηλεοπτικό συνεργείο
Εξαλλος έγινε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με τηλεοπτικό συνεργείο του γαλλογερμανικού δικτύου ARTE , στο οποίο έδωσε συνέντευξη προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε ντοκιμαντέρ με θέμα τον… ίδιο!
Μία κάμερα κατέγραψε όχι μόνο τα όσα δήλωσε, αλλά και πιο «ελεύθερα» θέματα, όπως που του αρέσει να κάθεται και να εργάζεται στο υπουργείο κλπ, αλλά και το “backstage” της συνέντευξης. Όταν το τηλεοπτικό συνεργείο του έδειξε όμως το γνωστό βίντεο με το «δάχτυλο», ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών εξοργίσθηκε.
«Απαράδεκτο, θα έπρεπε να ντρέπεστε» είπε ο Γ. Βαρουφάκης σε δημοσιογράφους και τεχνικούς, για να συνεχίσει στο ίδιο πνεύμα: «Πως μπορέσατε να μου κάνετε κάτι τέτοιο; Θα είναι ντροπή για το δίκτυό σας να δείξετε αυτό το “πειραγμένο “ βίντεο”.
«Ποτέ δεν έχω κάνει αυτή την κίνηση» επέμεινε, με τον Γάλλο δημοσιογράφο να προσπαθεί να τον ηρεμήσει, αλλά τον Έλληνα ΥΠΟΙΚ να επιμένει και να τον ρωτά κρατώντας το σακάκι του στον ώμο: «Είστε υπερήφανος για αυτό που κάνατε;. .. Αυτά είναι που εμποδίζουν την φιλία των λαών μας. Ας μην συνεχίσετε την ��νοησία σας. Οι Γερμανοί αξίζουν καλύτερη ενημέρωση».
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο ίδιο το ντοκιμαντέρ στο οποίο προβλήθηκε το “backstage”, ο σχολιασμός είναι μάλλον ειρωνικός. «Αμετανόητοι» που θα έλεγε και ο Γιάνης Βαρουφάκης...
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top