Δ. Στρατούλης: «Δεν είναι καλό πράγμα η ΠΝΠ, αλλά είναι πατριωτική πράξη»

«Δεν αποτελεί δραματική απόφαση»

Δ. Στρατούλης: «Δεν είναι καλό πράγμα η ΠΝΠ, αλλά είναι πατριωτική πράξη»

​Αποστάσεις από την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει τα αποθεματικά των ΟΤΑ σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδας, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πήρε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δ. Στρατούλης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Δεν είναι καλό να φέρνεις ΠΝΠ έστω και για έκτακτα μέτρα», τόνισε ο κ. Στρατούλης, υποστηρίζοντας ότι «δεν πρόκειται για πολύ δραματική απόφαση».

«Η ΠΝΠ πρέπει να γίνεται με φειδώ και χωρίς να θίγει δικαιώματα του λαού και μπροστά στη μάχη που δίνουμε για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια, ενώ αυτοί θέλουν η χώρα να χρεοκοπήσει και να υπογράψει νέο μνημόνιο υπάρχουν πράξεις πατριωτισμού που πρέπει να τις βλέπεις», είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όσον αφορά στα σενάρια πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, ο κ. Στρατούλης τα διέψευσε, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή.

Τόνισε πάντως ότι οι δανειστές επιμένουν και ζητούν μειώσεις του ΕΚΑΣ και του αριθμού των δικαιούχων, ξεκαθάρισε όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα επιτρέψει η κυβέρνηση να συμβεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top