Κωνσταντοπούλου: Τρομοκρατική ήταν η μνημονιακή κυβέρνηση!

Επίθεση και κατά των ΜΜΕ

Κωνσταντοπούλου: Τρομοκρατική ήταν η μνημονιακή κυβέρνηση!

Σκληρή επίθεση στη προηγούμενη κυβερνήση αλλά και τα ΜΜΕ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τις φυλακές τύπου Γ’.

Η κα Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στις βολές της ΝΔ για οφέλη των τρομοκρατών από το νομοσχέδιο, χαρακτήρισε την προηγούμενη κυβέρνηση «εξόχως τρομοκρατική»!

Η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι οι μνημονιακές πολιτικές των προηγούμενων ετών είναι αυτές που εξέλαβαν χαρακτηριστικά τρομοκρατικής επίθεσης, προσθέτοντας πως «απέβησαν καταστροφικές για τις δημοκρατικές και οικονομικές δομές της χώρας».

Η ίδια εξήρε το έργο του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου, λέγοντας ότι «σε αυτές τις εβδομάδες διακυβέρνησης δικαιώνει τα όνειρα, τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς τους αγώνες που δώσαμε στην προηγούμενη περίοδο για να προστατευθεί ο πυρήνας του κοινωνικού κράτους Δικαίου και της Δημοκρατίας».

Παράλληλα, η κα Κωνσταντοπούλου επιτέθηκε και στα ΜΜΕ, τονίζοντας ότι «τρομοκρατούν και συκοφαντούν κάθε πρωτοβουλία που κινείται προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της δημοκρατικής νομιμότητας». Συνεχίζοντας, κάλεσε τους πολίτες να μην υποκύπτουν στην τρομολαγνεία, την κατατρομοκράτηση και την προπαγάνδα, μιλώντας ανοικτά για «ελεγχόμενα και καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης»!

Σημειώνεται ότι η κα Κωνσταντοπούλου είχε μαζί και επέδειξε κατά την ομιλία της τη «Μαύρη Βίβλο της Ντροπής» που ��ίχε συντάξει η Επιτροπή Ελέγχου Κυβερνητικού έργου στους τομείς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για την προηγούμενη κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top