«Όπισθεν» από Λέβα: Τυχαία η συνάντηση μου με τον Κουφοντίνα

Εξηγήσεις και για τον «δικό μας Τεμπονέρα»

«Όπισθεν» από Λέβα: Τυχαία η συνάντηση μου με τον Κουφοντίνα

Διευκρινήσεις σχετικά με τη συνάντησή της με τον Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Δομοκού αλλά και για την αναφορά της περί «δικού μας Τεμπονέρα» θέλησε να δώσει η Βασιλική Λέβα μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ'.

«Πήγα στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παρεμπιπτόντως νοσηλεύεται και ο κ. Κουφοντίνας. Δεν ήταν η πρώτη φορά που επισκέφτηκα τις φυλακές. Ουδείς, όμως, εδώ μέσα είπε για το πόσες φορές το κινηματάκι αυτό που είχαμε στη Λαμία για τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά και εμείς ως βουλευτές έχουμε έρθει σε επαφή με τους σωφρονιστικούς, τους αστυνομικούς και κυρίως τους κρατούμενους. Και με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου επισκεφθήκαμε πριν τέσσερις μήνες τις φυλακές Κορυδαλλού» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια, αναφερόμενη στις δηλώσεις της για τον Νίκο Τεμπονέρα διευκρίνισε πως «δεν διαχωρίζουμε τα θύματα σε δικά μας και ξένα» και πρόσθεσε: «Όταν είπα “ο πατέρας του δικού μας Τεμπονέρα” δεν εννοούσα ότι ήταν δικός μας. Εννοούσα τον γιο του, Διονύση Τεμπονέρα, που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top