Στάζει «φαρμάκι» το ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου

«Ωραία ατμόσφαιρα - Δεν θέλουμε στο ΠΑΣΟΚ ουρές του ΣΥΡΙΖΑ»

«Φαρμάκι» στάζουν στο ΠΑΣΟΚ για τη συνάντηση Τσίπρα-Παπανδρέου, την οποία και σχολιάζουν ειρωνικά με την έκφραση «ωραία ατμόσφαιρα».

Όπως σχολιάζουν κύκλοι κοντά στον Ευάγγελο Βενιζέλο, αφενός προηγήθηκε η συνέντευξη του κ. Παπανδρέου στην οποία δήλωνε το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ «με δεδομένη την αποχώρηση Βενιζέλου» αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το πώς έπεσε η κυ��έρνηση Παπανδρέου μετά τις Κάννες και σχηματίστηκε η κυβέρνηση Παπαδήμου.

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε υποδείξει στη Βουλή στον πρωθυπουργό να ρωτήσει τις κυρίες Κατσέλη, Παναρίτη και Σακοράφα και τους κ. Κουρουπλή, Βουδούρη, Παραστατίδη, Μιχελογιαννάκη, κλπ. αλλά φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας προτίμησε την απευθείας συνάντηση με τον κ. Παπανδρέου» σχολιάζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Οι ίδιες πηγές απαντούν και στα περί ενδεχόμενης επιστροφής του κ. Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ οργανώνεται με πρωτοβουλία του Ευάγγελου Βενιζέλου για να συμβάλει στην προοπτική της ευρύτερης παράταξης και όχι ως “τρύπα” επιστροφής στο παρελθόν με την επανεμφάνιση των λίγων εκείνων επωνύμων προσώ��ων που υπονόμευσαν συνειδητά την ενότητα ης παράταξης και έχουν τεράστια και ασυγχώρητη ιστορική, ηθική και πολιτική ευθύνη».

«Πρόκειται για διαδικασίες ανασυγκρότησης του χώρου και όχι για διεργασίες μετατροπής του χώρου σε θλιβερή ουρά ενός ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» καταλήγουν οι κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top