Άδωνις σε Βούτση: Τα «δικά σας» χημικά των ΜΑΤ είναι καλά; Έχουν βιταμίνες;

«Έχετε διαχρονική σχέση με την τρομοκρατία»

Άδωνις σε Βούτση: Τα «δικά σας» χημικά των ΜΑΤ είναι καλά; Έχουν βιταμίνες;

Σε έντονους τόνους απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Νίκο Βούτση κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ’.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για «κρυστάλλινη διαδρομή» του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δείχνει «ότι έχετε διαχρονική σχέση με την τρομοκρατία».

Αναφερόμενος στην κριτική για τη στάση της προηγούμενης κυβέρνησης όσον αφορά την αντιμετώπιση φαινομένων όπως την κατάληψη στην Πρυτανεία, ενώ έκανε λόγο για μεγάλες κουβέντες «που είναι εύκολες όταν είσαι αντιπολίτευση».

«Έχετε στείλει τα ΜΑΤ και βαράνε τους αντιεξουσιαστές, και καλά κάνουν λεώ εγώ, και ρίχνουν χημικά, και καλά κάνουν ξαναλέω εγώ. Αλλά τώρα τα κάνετε εσείς, ο καλός Βούτσης, και όχι ο κακός Σαμαράς, που έριχνε ληγμένα -όπως λέγατε- και επικίνδυνα χημικά για την υγεία. Τα δικά σας δηλαδή είναι καλά; Έχουν βιταμίνες;» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης συμβούλεψε την κυβέρνηση να τηρήσει τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου: «Αν απλώς την τηρήστε, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Η συμφωνία λέει ότι απαγορεύεται να ξηλώνετε νόμους του παρελθόντος. Όμως, εσείς λέτε θα αλλάξετε το νόμο για το βασικό μισθό, για τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος κλπ. Άρα παραβιάζετε τη συμφωνία. Άμα παραβιάσετε τη συμφωνία που έχετε κάνει, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει. Αλλά εκεί δεν θα φταίνε οι ξένοι και ο κακός Σόιμπλε, γιατί εσείς κε Βούτση προσωπικά και η κυβέρνηση έχετε βάλει υπογραφή στη συμφωνία».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στον κ. Βούτση και για τα περί «δικών μας και δικών σας εχθρών»: «Την κυρία Λέβα τα είπατε; Γιατί αν πρέπει να πάψουμε να θυμόμαστε τους δικούς μας και τους δικούς σας εχθρούς να ξεκινήσουμε από τη κυρία Λέβα. Επισκέφ��ηκαν λέει τον Κουφοντίνα για λόγους ανθρωπισμού. Θα ήθελα να ρωτήσω τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ, πόσοι πήγατε στους συναδέλφους της Χρυσής Αυγής; Δεν πήγε κανένας σας; Δεν πήγε κανένας σας ενώ αντιθέτως πήγατε στον Κουφοντίνα γιατί νιώθετε εγγύτερα ιδεολογικά. Το πιστοποιεί η διαδρομή σας που είναι υπέρ των τρομοκρατών. Νυν στελέχη σας δεν ήταν δικηγόροι της 17 Ν; Προφανώς και η διαδρομή σας αποδεικνύει ότι είχατε σχέσεις με την τρομοκρατία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top