Βούτσης: «το μακρύ χέρι της ΝΔ στα ΜΜΕ θα κοπεί από την ρίζα του»

Σφοδρή κόντρα με Βορίδη που μίλησε για «ένοπλο άκρο του ΣΥΡΙΖΑ»

Σφοδρή κόντρα υπήρξε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε στο τέλος της τοποθέτησής του, απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «με το νομοσχέδιο στηρίζετε το ακρότατο πολιτικό σας άκρο, το απώτατο, το ένοπλο, το δολοφονικό. Αυτό είναι που στηρίζει το συγκεκριμένο νομοσ��έδιο».

«Το μακρύ σας χέρι στην επικοινωνία και τα media , θα κοπεί από την ρίζα του» απάντησε ο Ν. Βούτσης, σε μία νέα επίθεση προς τα ΜΜΕ από κυβερνητικό στέλεχος, μέσα σε αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Ο κ. Βούτσης ζήτησε προηγουμένως να διαγράψει ο κ. Βορίδης από την ομιλία του τα τελευταία 20 δευτερόλεπτα στα οποία απηύθυνε τις συγκεκριμένες κατηγορίες προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, τόσο ο κ. Βορίδης, όσο και ο κ. Βούτσης δέχθηκαν τελικά ο μεν πρώτος να απαλειφθούν τα 20 δευτερόλεπτα της αναφοράς του και ο δεύτερος την αναφορά του στο κόψιμο του «χεριού από την ρίζα» μετά από παρέμβαση του προεδρεύοντας αντιπροέδρου της Βουλής Ν. Κακλαμάνη.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε συγκεκριμένα, επαναδιατυπώνο��τας την τοποθέτησή του: «Η συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία δεν έχει αντεγκληματικά χαρακτηριστικά, έχει χαρακτηριστικά που χαρίζουν ποινές και ποινική μεταχείριση με τρομοκράτες με τους οποίους επιμένω ότι εξακολουθείτε και έχετε ιδεολογική συγγένεια και σχέση».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top