Καμμένος σε Θεοδωράκης: Μίζες στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν!

Απάντηση στην κριτική για την απευθείας ανάθεση για την αναβάθμιση αεροσκαφών

Καμμένος σε Θεοδωράκης: Μίζες στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πάνος Καμμένος σχετικά με τις αναφορές του Σταύρου Θεοδωράκη για απευθείας ανάθεση ύψους 500 εκατ. δολαρίων για την αναβάθμιση αεροσκαφών.

«Στις διακρατικές συμφωνίες δεν υπάρχουν ούτε μεσάζοντες ούτε μίζες» είπε μιλώντας στον Alpha ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος πρόσθεσε με αιχμές: «Φαίνεται ότι κάποιοι, επειδή τους χαλάσαμε τις μπίζνες των πρώην αφεντικών τους, που ασχολούνταν με αντισταθμιστικά ωφελήματα υπογείως, στενοχωριούνται».

Όσον αφορά το μεταναστευτικό, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το θέμα είναι ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αυτοί δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, δεν έχουν τύχη στην Ελλάδα. Θέλουν κατ' αρχήν να προστατευτούν από τη βία στην πατρίδα τους, η οποία είναι αποτέλεσμα ενός πολέμου. Αυτό είναι το σημαντικό. Ζητούν να πάνε σε χώρες όπου θα μπορούν να επιβιώσουν. Εδώ έχουμε το 70% των νέων ανέργους. Δεν μπορεί η Ελλάδα να φιλοξενήσει αυτούς τους ανθρώπους».

Παράλληλα, δήλωσε δικαιωμένος για την απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρονται οι μετανάστες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα λόγω έλλειψης υποδομών, τονίζοντας ότι «υιοθετήθηκε η πρόταση των ΑΝΕΛ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top