Και ο Κοτζιάς θα πάει στις ΗΠΑ

Θα συναντηθεί με τον ΥΠΕΞ Κέρι και την σύμβουλο ασφαλείας Ράις

Και ο Κοτζιάς θα πάει στις ΗΠΑ
Και ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις ΗΠΑ, μετά τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος βρίσκεται ήδη εκεί.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 20 Απριλίου ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί, στο State Department, με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών, κ. John Kerry.

Στο πρόγραμμα του Υπουργού Εξωτερικών, στην Ουάσιγκτων, προβλέπονται, επίσης, συναντήσεις με τη Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, κυρία Susan Rice και με ηγετικά μέλη της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Την Παρασκευή 24 Απριλίου, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις, στη Νέα Υόρκη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Ban Ki-moon και με τον κ. Matthew Nimetz, τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Την ίδια ημέρα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.

Κατά την παραμονή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κ. Κοτζιάς θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών και αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων, καθώς και με ηγετικά στελέχη των σημαντικότερων δεξαμενών σκέψης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top