Παπανδρ��ου: «Πατριωτικός σκοπός να μείνει η Ελλάδα όρθια»

Τι συζήτησε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου

Παπανδρέου: «Πατριωτικός σκοπός να μείνει η Ελλάδα όρθια»

​Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του πρωθυπουργού, Α. Τσίπρα με τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γ. Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για θέματα των εξελίξεων στην Ελλάδα, την Ε.Ε. και διεθνώς. Οι θέσεις μου είναι γνωστές και επιβεβαιώνονται οι αλήθειες από την πραγματικότητα που ζούμε», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Παπανδρέου, εξερχόμενος της συνάντησης.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «πατριωτικός σκοπός ήταν και είναι να μείνει η Ελλάδα όρθια και να διατηρήσει την ισχυρή της θέση στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης».

«Είναι μια κατάκτηση που δεν πρέπει να χαθεί. Θα θέλαμε μια διαφορετική Ευρώπη, όχι συντηρητική, με αλληλεγγύη και γι’ αυτή την Ευρώπη παλεύουμε. Βρισκόμαστε σε ένα συντηρητικό πλαίσιο της Ευρώπης και πρέπει να προασπίσουμε το δημόσιο και εθνικό συμφέρον», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Κινήματος και κατέληξε:

«Πρέπει να κατανοήσουμε ότι πρέπει να γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις πολλές που ξεκινήσαμε το 2009 και αντιμετωπίζουν τα κακώς κείμενα της χώρας, ώστε να διαμορφώσουμε ένα κράτος δικαίου, μια αναπτυξιακή πολιτική χωρίς εξαρτήσεις από άλλους. Θα παλέψουμε και θα βοηθήσουμε κάθε έναν που έχει αυτόν τον στόχο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top