ΤΩΡΑ βλέπει τον Παπανδρέου, νωρίτερα είδε το οικονομικό επιτελείο ο Τσίπρας

Οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους στο επίκεντρο

ΤΩΡΑ βλέπει τον Παπανδρέου, νωρίτερα είδε το οικονομικό επιτελείο ο Τσίπρας

​Στο Μαξίμου έφτασε λίγο μετά τις 13:00 ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλιστών - Δημοκρατών Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συναντάται, μετά από αίτημά του, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι δύο άνδρες αναμένεται να εστιάσουν την κουβέντα τους κυρίως στα θέματα της οικονομίας και της εξέλιξης των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους, ενώ δεν αποκλείεται να συζητήσουν το θέμα της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και την κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και της βόρειας Αφρικής.

Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου πέρασαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Δημήτρης Μάρδας και ο υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Με τα σενάρια περί Grexit να επιστρέφουν και τα ξένα ΜΜΕ να «χτυπούν» την Ελλάδα με αφορμή τις καθυστερήσεις στην συμφωνία με τους εταίρους, η κυβέρνηση σχεδιάζει εκ νέου την στρατηγική της και μελετά όλα τα δεδομένα, διαμηνύοντας σε όλους τους τόνους πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τις "κόκκινες γραμμές" και να δεχτεί υφεσιακά μέτρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top