Σκληρή επίθεση Κικίλια: Μπάχαλο το ελληνικό κράτος με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

«Τα κέντρα κράτησης τα κλείνουν. Τα λεφτά που πήραμε θα τα κρατήσουν;»

Σκληρή επίθεση Κικίλια: Μπάχαλο το ελληνικό κράτος με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έκανε λόγο για ελληνικό κράτος που είναι «μπάχαλο» με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέποντας την σύγχρονη ιστορία στην Μεταπολίτευση το πρόσχημα των πρόωρων εκλογών χρησιμοποιήθηκε από κυβερνήσεις και κυβερνήσεις δυστυχώς τις πιο πολλές φορές για μικροπολιτικούς σκοπούς και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αφέθηκε να ολοκληρώσει το έργο της όπως ορίζει το σύνταγμα δηλαδ�� την τετραετία. Και τον κ. Καραμανλή επίσης δεν άφησε ο κ. Παπανδρέου να ολοκληρώσει το έργο του και τα λούστηκε όπως τα λούστηκε. Θα τα "λουστεί" και ο κ. Τσίπρας τώρα. Τώρα αυτοί που προέτρεξαν, βιάστηκαν και ανέλαβαν έχουν και την ευθύνη και ο χρόνος τρέχει» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για κλίμα ευφορίας σχετικά με τη διαπραγμάτευση που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, ενώ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία πλειοψηφούσα τάση στην κοινωνία που να δέχεται ότι ανοίξαμε τα σύνορα μας».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεπής προεκλογικά και μετεκλογικά σε ένα μόνο θέμα: ότι η χώρα θα γίνει μπάτε σκύλοι αλέστε. Έκλεισαν τα Κέντρα Κράτησης και επαναπροώθησης μόνο που δεν τα έκλεισαν στην πραγματικότητα γιατί θα τότε θα πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα στην Ευρώπη αλλά τα έχουν ανοιχτά. Μπορείτε να πάτε σε όλη την Ελλάδα να δείτε ότι τα Κέντρα κράτησης λειτουργούν κανονικότατα γιατί αυτά τα κέντρα έχουν χρηματοδοτηθεί από τους εταίρους μας και αν τα κλείσουμε πρέπει να τους επιστρέψουμε τα χρήματα συν πρόστιμα και αναρωτιέμαι λεφτά υπάρχουν ακόμα και για αυτά; Είναι πάρα πολλά τα χρήματα. Το ελληνικό κράτος είναι μπάχαλο αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top