Μπακογιάννη στο STAR: Ο Βαρουφάκης περνά την ώρα του ταξιδεύοντας!

«Ώρα να σοβαρευτούμε» είπε και δεν απέκλεισε πρόωρες εκλογές και δημοψήφισμα

Μπακογιάννη στο STAR: Ο Βαρουφάκης περνά την ώρα του ταξιδεύοντας!

​Πιο ανήσυχη από ποτέ εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή του Star, “Live U” για τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως έχει «μηδενικούς στόχους και ανύπαρκτες προτάσεις», ενώ υποστήριξε πως «δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε σο��αρά».

Σύμφωνα με την κα Μπακογιάννη, «οι εταίροι δεν επιθυμούν το Grexit, αλλά έχουν ετοιμάσει plan b… Εμείς στην Ελλάδα, δεν έχουμε plan B, αντιθέτως έχουμε αφήσει τον κόσμο κοιμισμένο με την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει και κινδυνεύει αύριο το πρωί να ξυπνήσει (σσ ο λαός) και να βρεθεί σε τετελεσμένα γεγονότα».

Όπως είπε η κα Μπακογιάννη, «έφτασε η ώρα να σοβαρευτούμε, οφείλει η κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να πάρει τις ευθύνες της».

Μάλιστα, η ίδια εξέφρασε φόβους ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές και δημοψήφισμα. «Ο λόγος που θα μας οδηγήσει σε εκλογές ή δημοψήφισμα θα είναι η καταστροφή» πρόσθεσε.

Η κα Μπακογιάννη, εκτιμώντας ότι ο χρόνος και τα λεφτά τελειώνουν, έκανε έκκληση να υπάρξει σοβαρή διαπραγματευτική ομάδα, αφήνοντας αιχμές για την στάση του υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη.

«Είναι σαφές ότι ο κύριος Βαρουφάκης περνά την ώρα του ταξιδεύοντας. Και το κάνει με απόλυτη αποτυχία.. Μιλάει σε συνέδρια και από ότι άκουσα ετοιμάζει και βιβλία» είπε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση δεν έχει εντολή από τον λαό να πάει την χώρα στα βράχια. Οφείλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κλείσει η έρμη η συμφωνία» είπε, ενώ σχολιάζοντας την συνάντηση Βαρουφάκη-Ομπάμα, η κα Μπακογιάννη είπε με νόημα «έλεος, αυτές οι συναντήσεις γίνονται κάθε χρόνο με τον Αμερικάνο πρόεδρο να περνάει απλά και να λέει ένα γεια. Καλλιεργούμε στο λαό εντυπώσεις που δεν έχουν αντίκρισμα».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top