Τσακαλώτος στον Guardian: «Δεχό��αστε άδικη κριτική»

«Υπάρχουν δυσκολίες γιατί η κυβέρνηση δεν έχει πείρα»

Τσακαλώτος στον Guardian: «Δεχόμαστε άδικη κριτική»

​Αισιόδοξος ότι θα καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία με τους δανειστές μας στο Eurogroup της 24ης Απριλίου δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ε. Τσακαλώτος στην εφημερίδα Guardian.

«Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι εργαζόμαστε για το καλό σενάριο. Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι θα οδηγηθούμε σε συμφωνία στις 24 Απριλίου Οι συμφωνίες γίνονται πάντα ένα λεπτό πριν τα μεσάνυχτα. Δεν θα είναι πρωτοφανές να φτάσουν στο χείλος του γκρεμού», δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος, τονίζοντας ότι η συμφωνία αυτή θα είναι εφικτή αν οι δανειστές σταματήσουν να πιέζουν για μέτρα που και η προηγούμενη κυβέρνηση θεώρησε αδύνατο να εφαρμοστούν.

Όσον αφορά στην κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση για τον τρόπο που διαπραγματεύεται με τους θεσμούς, ο κ. Τσακαλώτος είπε:

«Υπάρχουν κάποιες αρχικές δυσκολίες, που ο καθένας θα πρέπει να περιμένει από μια νέα κυβέρνηση η οποία δεν έχει πείρα. Ανησυχούμε που υπάρχει μια άδικη κριτική για την ετοιμότητα της ελληνικής κυβέρνησης και την ικανότητά της για δώσει πληροφορίες για το φιλόδοξο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμά της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top