Πάγκαλος για Χριστοδουλοπούλου: Να τους πάρεις σπίτι σου τους μετανάστες!

«Τον κακό της καιρό, να μάθει να σέβεται τον Έλληνα πολίτη»

Σκληρή επίθεση στην Τασία Χριστοδουλοπούλου με αφορμή τις δηλώσεις της για τους μετανάστες που προκάλεσαν αίσθηση εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Λέγεται πως η κα Χριστοδουλοπούλου είπε ότι "θα τους πάρω στους διαδρόμους του υπουργείου". Τον κακό της τον καιρό και να μάθει να σέβεται τον Έλληνα πολίτη, που την έφερε σε αυτή τη θέση, την οποία κατέχει. Το υπουργείο δεν της ανήκει και πρέπει να το καταλάβει αυτό. Το υπουργείο ανήκει στον ελληνικό λαό και δεν μπορεί ο κάθε υπουργός να βάζει αυτούς που γουστάρει ή επιλέγει στους διαδρόμους του υπουργείου» δήλωσε στον Βήμα FM ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας τα βέλη προς την υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο κ. Πάγκαλος, κάλεσε την κα Χριστοδουλοπούλου «αν θέλει να κάνει κάτι σαν φιλανθρωπικό δείγμα γραφής και να μας δώσει ένα παράδειγμα, να τους πάρει αυτούς στο σπίτι της. Να βάλει άλλους 30 Πακιστανούς, Αφρικανούς, να μείνουν εκεί προς το παρόν και να κοιμούνται».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top