Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Χριστοδουλοπούλου: Εντυπωσιακή αριστερή αναλγησία από την υπουργό

«Η λύση για το θέμα των μεταναστών είναι η εφαρμογή του νόμου του 2011»

Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Χριστοδουλοπούλου: Εντυπωσιακή αριστερή αναλγησία από την υπουργό

Επίθεση στην υπουργό Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, κατηγορώντας την υπουργό για «αριστερή αναλγησία» στις δηλώσεις της για τους μετανάστες.

«Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν "λιάζονται στις πλατείες", όπως είπε με εντυπωσιακή "αριστερή" αναλγησία η Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κα. Χριστοδουλοπούλου, αλλά πεινάνε, κρυώνουν και φοβούνται» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

«Η λύση δεν είναι η επιστροφή στο "μοντέλο διαχείρισης" του 2004-2009 σύμφωνα με το οποίο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες εγκαταλείπονταν από το κράτος στις πλατείες - διαφορετική πλατεία για κάθε εθνικότητα- μετατρεπόμενοι σε θύματα για κάθε κακοποιό στοιχείο και δημιουργώντας από την άλλη τεράστιο ζήτημα κοινωνικής συνοχής και ειρήνης» προσθέτει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο προτείνει την εφαρμογή του νόμου 3907/2011 ως λύση.

«Αναλογίζεται η κυβέρνηση την επιρροή που άσκησαν στην αύξηση του κύματος μεταναστών και προσφύγων στο Αιγαίο οι δημόσιες διαφωνίες των υπουργών της, οι απροετοίμαστες κινήσεις της και οι δήθεν απειλές κορυφαίων στελεχών της προς την Ευρώπη ότι θα την “γεμίσουν” με μετανάστες και πρόσφυγες χωρίς χαρτιά;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top