Ν. Δένδιας: «Καταστροφική η πολιτική ανοικτών συνόρων της κυβέρνησης»

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες κινδυνεύουν να χαθούν όσα με μεγάλο κόπο είχαμε πετύχει»

​Την πολιτική ανοικτών συνόρων που υιοθετεί η κυβέρνηση επέκρινε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Δένδιας, προειδοποιώντας ότι καταστρέφονται όλα όσα είχαν επιτευχθεί από τον Ιούνιο του 2012.

«Η πολιτική ανοικτών συνόρων της Κυβέρνησης, είχε ως αποτέλεσμα, όπως εγκαίρως είχα προειδοποιήσει, την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των παρανόμων μεταναστών που συρρέουν καθημερινά κατά εκατοντάδες πλέον από τα νησιά, κυρίως, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις. Ήδη, η εκ νέου υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στη�� πρωτεύουσα είναι εμφανής. Μέσα σε λίγες εβδομάδες κινδυνεύουν να χαθούν δυστυχώς όσα με μεγάλο κόπο είχαμε πετύχει από τον Ιούνιο του 2012», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Δένδιας και προσθέτει:

«Οι ίδιοι οι παράνομοι μετανάστες εγκαταλείπονται στο έλεος της τύχης, χωρίς στέγη και χωρίς τροφή, ενώ με την μη εφαρμογή του εγκεκριμένου από την Ευρωπαϊκή Ένωση ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ασύλου και Μεταναστευτικών Ροών, ελλοχεύει ο κίνδυνος, προκειμένου να επιβιώσουν, να γίνουν όργανα εγκληματικών συμμοριών και εμπόρων ναρκωτικών».

«Απευθύνω έκκληση στην Κυβέρνηση να σταματήσει να επικαλείται παντελώς ανυπόστατες δικαιολογίες και να εγκαταλείψει τις εμμονές της», καταλήγει ο βουλευτής τη�� ΝΔ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top