Γ. Σακελλαρίδης: «Καλλιεργούν κλίμα τρομοϋστερίας»

«Μεγεθύνονται περιθωριακά γεγονότα»

Γ. Σακελλαρίδης: «Καλλιεργούν κλίμα τρομοϋστερίας»

​«Εδώ και μήνες καλλιεργείται ένα κλίμα γενικευμένης τρομοϋστερίας, παρουσιάζοντας τη δημοκρατία σε “κατάσταση πολιορκίας”, μεγεθύνοντας περιθωριακά γεγονότα», τονίζει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Σακελλαρίδης.

Ο κ. Σακελλαρίδης επισημαίνει ότι «τόσο η τηλεοπτική πραγματικότητα, όσο και η ακροδεξιά ρητορεία του κ. Σαμαρά βρίσκονται σε απόλυτη διάσταση με την αντικειμενική πραγματικότητα» και προσθέτει:

«Δεν αρκούν ούτε τα “πλάνα – κονσέρβα” από τα επεισόδια της Μ. Τρίτης, που προβάλλονταν καθ’ όλη την πασχαλινή περίοδο, ούτε και οι ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης για να πείσουν τον κόσμο, ότι οι περιθωριακές πράξεις βίας καθορίζουν τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ακόμα ότι όλοι ζούμε στην ίδια χώρα και γνωρίζουμε ότι στο παρελθόν έχουν σημειωθεί μεγαλύτερες εντάσεις, που δεν έλαβαν παρόμοια δημοσιότητα και καταλήγει:

«Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση θα διασφαλίσει το κράτος δικαίου και τις δημοκρατικές αξίες, τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στην υπόλοιπη κοινωνία. Δεν πρόκειται, όμως, να υποκύψει στα ακροδεξιά κελεύσματα και στην ατζέντα του φόβου και της ανασφάλειας, την οποία κάποιοι προσπαθούν να καλλιεργήσουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top