Βόμβα μεγατόνων της Bild: «Μυστικό σχέδιο για πρόωρες εκλογές ετοιμάζει η Ελλάδα»

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πρέπει να αντισταθούμε» φέρεται να δηλώνει υπουργός της κυβέρνησης

Βόμβα μεγατόνων της Bild: «Μυστικό σχέδιο για πρόωρες εκλογές ετοιμάζει η Ελλάδα»

​Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έχει μπει σε έναν αγώνα δρόμου για να μπορέσει να επιτευχθεί συμφωνία με τους εταίρους μέχρι το Eurogroup της 24ης Απριλίου, μια βόμβα μεγατόνων έρχεται να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης «Bild», η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει… μυστικό σχέδιο για πρόωρες εκλογές.

bild_9.jpg

Μάλιστα επικαλείται και δηλώσεις Έλληνα Υπουργού της κυβέρνησης, ο οποίος φέρεται να λέει:

«Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Εάν η ΕΕ μείνει σταθερή στις θέσεις της πρέπει να αντισταθούμε, γιατί ο ελληνικός λαός μας στηρίζει. Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 40% στις τελευταίες δημοσκοπήσεις και σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με στόχο την αυτοδυναμία. Στη συνέχεια θα σχηματίσει νέα κυβέρνηση για να ενισχύσει την διαπραγματευτική του θέση απέναντι στους δανειστές. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Αν η ΕΕ μείνει σταθερή στις θέσεις της πρέπει να αντισταθούμε, γιατί ο ελληνικός λαός μας στηρίζει».

Παράλληλα, η κυριακάτικη Bild αναφέρει πως αυτό το σενάριο έχει εξοργίσει τους Ευρωπαίους ηγέτες, φιλοξενώντας δηλώσεις του Αλεξάντερ Γκραφ (ενός εκ των πολλών αντιπροέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), που λέει:

«Νέες εκλογές στην Ελλάδα θα αποτελέσουν ένα δημοψήφισμα για το Ευρώ και η σίγουρη επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει σε Grexit».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top