Επίσκεψη στη ΔΕΗ έκανε Πασχαλιάτικα ο Π.Λαφαζάνης-«Απόλυτη ανάγκη να παραμείνει δημόσια»

«Πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να γίνει πυλώνας εξόδου της χώρας από την κρίση»

Επίσκεψη στη ΔΕΗ έκανε Πασχαλιάτικα ο Π.Λαφαζάνης-«Απόλυτη ανάγκη να παραμείνει δημόσια»

Πάσχα στη ΔΕΗ έκανε ανήμερα του Πάσχα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, έδωσε το «παρών» στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ, όπου ανέφερε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να ανασυγκροτήσει την ΔΕΗ.

Για την ακρίβεια, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε κατά την επίσκεψη του, πως:

«Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η απόλυτη ανάγκη να παραμείνει ο ΑΔΜΗΕ και όλος ο όμιλος της ΔΕΗ υπό δημόσια ιδιοκτησία και ουσιαστικό δημόσιο έλεγχο. Η δημόσια ΔΕΗ μπορεί και πρέπει να ανασυγκροτηθεί και ανασυγκροτημένη να γίνει ο πυλώνας και η ατμομηχανή για την έξοδο της χώρας από την κρίση».

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατέληξε λέγοντας ότι «σήμερα η χώρα χρειάζεται ενεργειακή ασφάλεια και πολύ φτηνότερη ενέργεια. Η προσπάθεια της κυβέρνησης να ανασυγκροτήσει τη ΔΕΗ και να καταστήσει τη χώρα ενεργειακό κόμβο με την κατασκευή και νέου αγωγού που θα τροφοδοτείται με ρώσικο φυσικό αέριο, αποσκοπεί ακριβώς στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας με τη δραστική μείωση των τιμών ενέργειας, η οποία είναι προϋπόθεση για την αποδοτική λειτουργία της οικονομίας».



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top