Σάλος με αποκάλυψη των Times: Η ΕΕ επεξεργάζεται μυστικά σχέδια για Grexit!

Εκτιμούν ότι θα χρεοκοπήσουμε τον Μάιο και προετοιμάζονται!

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα των Times ότι η Ευρώπη επεξεργάζεται μυστικά σχέδια για να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ και μάλιστα στον απόηχο της επίσκεψης του Άλέξη Τσίπρα στην Μόσχα.

«Η ΕΕ επεξεργάζεται μυστικά σχέδια για να πετάξει έξω από την ευρωζώνη την Ελλάδα» τιτλοφορείται το δημοσίευμα της έγκριτης αγγλικής εφημερίδας, η οποία τονίζει ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αναμένουν «η Ελλάδα να χρεοκοπήσει τον επόμενο μήνα (σ.σ. Μάιο)»!

rdcc.jpg
Σύμφωνα με τους Times, το σχέδιο αποκαλύφθηκε από σημείωμα του Φινλανδού υπουργού Οικονομικών Άντι Ρίνε, στο οποίο χαρακτηριστικά γίνεται λόγο για «πολύ δύσκολες πολιτικές αποφάσεις» και για προβλέψεις ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει τον επόμενο μήνα!

Όλα αυτά, βέβαια, για την περίπτωση που -όπως αναφέρεται- δεν συμφωνηθεί με την ευρωζώνη η εκταμίευση βοήθειας εντός των επόμενων τριών εβδομάδων. Κάτι που, όμως, παρά την αισιοδοξία από την ελληνική πλευρά, κάθε άλλο παρά βέβαιο μπορεί να θεωρείται αυτή τη στιγμή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top