Ολοκληρώθηκε το Euroworking Group: Νέα μέτρα με μείωση δαπανών μας ζητούν οι Ευρωπαίοι

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

​Χωρίς ιδιαίτερες αποφάσεις για την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το Euroworking Group, το οποίο συνεδρίασε για πάνω από 2 ώρες!

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο του Star με την Μ.Ζαχαρέα, ο ανταποκριτής του σταθμού, στις Βρυξέλλες Θ.Αθανασίου, «οι Ευρωπαίοι μας κούνησαν για ακόμη μια φορά το δάχτυλο που "χάσαμε" άλλες 10 μέρες από τότε που ξεκίνησε η προηγούμενη διαπραγμάτευση, μας ζήτησαν να συνεχίσουμε να συζητάμε με τους θεσμούς και μας τόνισαν ότι δεν είναι δυνατό να περιμένουμε όλα τα ποσά του προϋπολογισμού να μαζευτούν από τα έσοδα, αλλά πως πρέπει να φέρουμε μέτρα και από τις δαπάνες».

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα έχουν πάρει φωτιά από χθες οι συναντήσεις ελλήνων και ξένων τεχνοκρατών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, τα αναγκαία δημοσιονομικά μέτρα, αλλά και το ασφαλιστικό.

«Κανονικά η καταβολή της δόσης στο ΔΝΤ»

Ο υπουργός Εσωτερικών Ν.Βούτσης μιλώντας στο MEGA, δήλωσε αισιόδοξος ότι «θα υπάρξει καλή συμφωνία», ενώ τόνισε ότι η δόση της Ελλάδας προς το ΔΝΤ θα πληρωθεί κανονικά αύριο, Μεγάλη Πέμπτη.

«Έχουμε κάνει βήματα. Πριν από κάθε συμφωνία γίνονται οι πιο σκληρές διαπραγματεύσεις» τόνισε μεταξύ άλλ��ν ο υπουργός.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top