Γ. Ψαριανός: «Η κα Κωνσταντοπούλου θα πρέπει κοιταχθεί για θέματα υγείας»

«Η Πρόεδρος της Βουλής μπορεί να… κουρεύεται»

​Στο στόχαστρο του βουλευτή του Ποταμιού, Γ. Ψαριανού μπήκε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζ. Κωνσταντοπούλου, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm είπε ότι η κα Κωνσταντοπούλου χρειάζεται «να κοιταχθεί για θέματα υγείας».

«Είναι μία πρόεδρος ανεξάρτητης αρχής. Αναρωτιέται κανείς πραγματικά, τι θα τα κάνει αυτά τα πορίσματα. Θα περιφέρεται από χωρίο εις χωρίον, από χώρα σε χώρα, λέγοντας να δώσει κάθε χώρα το μερίδιό της από το χρέος το επονείδιστο, το επάρατο και το καταραμένο; Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η Πρόεδρος της Βουλής. Ας ξεπεράσουμε τα υπόλοιπα και η Πρόεδρος της Βουλής μπορεί να κουρεύεται και να κάνει αυτές τις εμβληματικές κινήσεις που κάνει, να δίνει συνεντεύξεις τύπου δύο φορές την εβδομάδα, να τακτοποιεί τα έπιπλα στη Βουλή, να κάνει ό,τι τρέλα θέλει. Να κάνει τα μαλλιά της καρφάκια, ό,τι θέλει ας κάνει», είπε ο κ. Ψαριανός.

Ο βουλευτής του Ποταμιού τόνισε επίσης ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να αφήσει τη Βουλή να λειτουργήσει και την κατηγόρησε για προσωπική ατζέντα.

«Θα καταφέρει να λειτουργήσει η Βουλή ακόμα και με μία πρόεδρο που δεν θέλει να την αφήσει να λειτουργήσει. Που έχει προσωπική ατζέντα και που δεν ξέρω αν είναι στα καλά της πραγματικά. Υπάρχουν θέματα υγείας, λόγοι υπάρχουν σε ανθρώπους που δεν έχουν εξεταστεί. Μπορεί να έχω κι εγώ, να πάμε να το δούμε. Εγώ δεν είπα ότι είναι κανένας βλαμμένος, ψυχοπαθής, άρρωστος ή ψυχανώμαλος, αλλά να πάμε να το δούμε, να κοιταχτούμε. Το πρόβλημα είναι προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα, όχι για την Πρόεδρο της Βουλής, για το τι θα κάνει με τη χώρα. Ή θα τρακάρει έξω ή θα τρακάρει μέσα. Ένα απ’ τα δύο πρέπει να γίνει και θα το κάνει τώρα, εκτός αν είναι εγκλωβισμένος στη λογική της σύγκρουσης με την Ευρώπη και τους συμμάχους και φίλους μας και θέλει να κάνει τρέλες… οπότε μπορεί να το κάνει μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top