Μένει τελικά ο Πανούσης: Δεν πάει στο Δικαιοσύνης το Προστασίας του Πολίτη

Νέο «είπα ξείπα» της κυβέρνησης

Μένει τελικά ο Πανούσης: Δεν πάει στο Δικαιοσύνης το Προστασίας του Πολίτη

Την ιστορία με το Γεφύρι της Άρτας αρχίζει να θυμίζει το θέμα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Αφού πρώτα αναγγέλθηκε, τελικά η μετακίνηση του υπουργείου στο υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θα γίνει (τουλάχιστον επί του παρόντος).

Αυτό ξεκαθάρισε ο Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο Mega, όπου έκανε λόγο για «προβλήματα σε σχέση με την σύμπτυξη υπηρεσιών και οργανογραμμάτων» και για μετακίνηση και για αλλαγές που θα γίνουν αλλά «σε εύλογο χρόνο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση λήφθηκε σε χθεσινή σύσκεψη και ο κ. Παρασκευόπουλος θα πάρει πίσω την τροπολογία που είχε καταθέσει.

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Γιάννη Πανούση, κάνοντας λόγο για «άριστες σχέσεις».

Εξάλλου, άφησε αιχμές για κάποιους που «προσπαθούν να κόψουν τη συμφωνία-γέφυρα που χρειαζόμαστε για να αναπνεύσει η οικονομία» και έκανε λόγο για «πολιτικό παιχνίδι που παίζεται».

Ο ίδιος, αναφερόμενος σε «κανόνες» που ζητούν οι εταίροι από την Ελλάδα να τηρήσει δήλωσε ότι «ο μεγαλύτερος κανόνας ήταν να μην έδινε το 1 τρισ. ευρώ ο Ντράγκι και ευτυχώς που το κάνει».

Τέλος, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό μιλώντας για διαμόρφωση ενός συσχετισμού «που θα δώσει ένα διαφορετικό πολιτικό αποτέλεσμα», ενώ δήλωσε αισιόδοξος για καλή συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top