Η φωτογραφία που ανέβασε ο Α. Τσίπρας στο Facebook από τη Μόσχα

Τι έγραψε ο πρωθυπουργός από τη ρωσική πρωτεύουσα

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Α. Τσίπρας στο Facebook από τη Μόσχα

​Την πρώτη του επίσκεψη στη Μόσχα ως πρωθυπουργός πραγματοποιεί σήμερα ο Α. Τσίπρας και με το που έφτασε χθες το βράδυ στη Ρωσική πρωτεύουσα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο πρωθυπουργός ανέβασε μια βραδινή φωτογραφία από την Κόκκινη Πλατεία, γράφοντας:

tsipras.jpg

«Είμαστε στη χώρα που φέτος τιμά την επέτειο των 70 χρόνων από τη νίκη της κατά του φασισμού στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο».

Ο Α. Τσίπρας στις 10:00 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 13:00 θα μεταβεί στο Κρεμλίνο όπου θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διαρκέσει μία ώρα.

Αμέσως μετά θα γίνουν οι διευρυμένες συνομιλίες με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες.

Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις των δύο ηγετών στις 15:30 ώρα Ελλάδος, ενώ το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τους προέδρους των ομογενειακών συλλόγων.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου ο κ. Τσίπρας θα δώσει διάλεξη με θέμα «Ελληνο-ρωσικές σχέσεις και η Ευρώπη. Προκλήσεις και προοπτικές» στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Διεθνών Σχέσεων τ��ς Μόσχας.

Κατόπιν θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κρατικής Δούμας, Σεργκέι Ναρίσκιν, τον πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντβέντεφ και τον πατριάρχη Μόσχας και Πάσης Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο στην Ιερά Μονή Αγ. Δανιήλ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top