Le Figaro: Ετοιμάζουν Grexit με βοήθεια από Πούτιν οι Έλληνες;

«Έχει παραδοθεί ο Τσίπρας ή προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση;»

Le Figaro: Ετοιμάζουν Grexit με βοήθεια από Πούτιν οι Έλληνες;
«Και αν οι Έλληνες προετοιμάζουν την έξοδο της χώρας τους από την ευρωζώνη με την βοήθεια του... Πούτιν;» αναρωτιέται η Le Figaro σε σημερινό της δημοσίευμα για το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Ρωσία.
Όπως τονίζει η γαλλική εφημερίδα, η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο θα έχει οικονομικό αλλά και γεωπολιτικό χαρακτήρα. Μάλιστα, η Figaro επισημαίνει με νόημα πως η συνάντηση αυτή γίνεται στις 8 Απριλίου, δηλαδή μία ημέρα πριν «η ελληνική κυβέρνηση κληθεί να καταβάλει το ποσό των 458 εκ. ευρώ στο ΔΝΤ».
figaro.jpg
«H προγραμματισμένη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα δεν γίνεται χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο ακριβώς ένα 24ωρο προτού κληθεί η ελληνική κυβέρνηση να καταβάλει την δόση προς το Ταμείο» σημειώνει στη συνέχεια η γαλλική εφημερίδα, εξηγώντάς ότι δύσκολα κανείς μπορεί να βρει τι ακριβώς συμβαίνει με την Ελλάδα και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
«Μήπως ο Αλέξης Τσίπρας έχει παραδοθεί ή αντιθέτως προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση; Δεν μπορούμε, προς το παρόν, να πούμε εάν ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει αλλάξει την κατάσταση. Όμως, σίγουρα δεν έχει παραδοθεί. Κι αυτό φαίνεται από την μεγάλη απογοήτευση αυτών που περίμεναν να τον δουν γρήγορα να αποτυγχάνει στην εξουσία» καταλήγει η Figaro.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top