Βενιζέλος για επίσκεψη Βαρουφάκη σε ΔΝΤ: Αυτή είναι η σκληρή διαπραγμάτευση;

«Πήγε επειγόντως για να μας πει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει αυτή τη δόση;»

Βενιζέλος για επίσκεψη Βαρουφάκη σε ΔΝΤ: Αυτή είναι η σκληρή διαπραγμάτευση;

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Γιάνη Βαρουφάκη εξαπολύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος διερωτάται γιατί πήγε κατεπειγόντως ο Γιάνης Βαρουφάκης στο ΔΝΤ.

«Για να μας πει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει τη δόση και θα πληρώνει στο διηνεκές κανονικά όλες τις δόσεις; Αυτή είναι η σκληρή διαπραγμάτευση και η αδιόρατη απειλή που αφήνει η κυβέρνηση;» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ποια είναι η στρατηγική; Να κερδίσουμε και πάλι μια εβδομάδα και στο μεταξύ να σέρνεται η χώρα;» διερωτάται στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:

«Γιατί πήγε ή γιατί κλήθηκε κατεπειγόντως και εκτάκτως ο κ. Βαρουφάκης στο ΔΝΤ; Για να μας πει ότι η Ελλάδα θα πληρώσει τη δόση και θα πληρώνει στο διηνεκές κανονικά όλες τις δόσεις; Αυτή είναι η σκληρή διαπραγμάτευση και η αδιόρατη απειλή που αφήνει η κυβέρνηση;

Ή πήγε για να ακούσει από την κα Λαγκάρντ ότι πρέπει να έρθουν τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας αμέσως στην Αθήνα για να κάνουν ενδελεχή έλεγχο στα στοιχεία, όπως συμβαίνει στις εταιρείες, με την ορολογία του εμπορικού δικαίου;

Ποια είναι η στρατηγική; Να κερδίσουμε και πάλι μια εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα και τώρα να προσευχόμαστε να κερδίσουμε την Διακαινήσιμο, την επόμενη εβδομάδα. Και στο μεταξύ να σέρνεται η χώρα; Να φθείρεται η οικονομία, να απογοητεύονται οι πάντες;».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top