Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζουν» τον Χρυσόγονο για το θέμα των πρόωρων εκλογών

Νέα Δημοσκόπηση: Δημοφιλέστερος πρωθυπουργός ο Τσίπρας

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζουν» τον Χρυσόγονο για το θέμα των πρόωρων εκλογών

Να σβήσει τις φωτιές που άναψε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, επιχειρούν στην κυβέρνηση.

Το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αδειάζουν τον Ευρωβουλευτή και λένε κατηγορηματικά «όχι» σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Ο κ. Χ��υσόγονος μίλησε ως νομικός και όχι ως πολιτικός... Τι θα γίνει αν...Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση έχει την αρραγή στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την μεγάλη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών» είπε ο Ν. Φίλης.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη Real News, ο Πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις για εκλογικό αιφνιδιασμό μέχρι τον Ιούνιο, και στενοί του συνεργάτες του επισημαίνουν πως δεν θα έχει ποτέ μεγαλύτερη πολιτική ευκαιρία.
«Ούτε στο πίσω ούτε στο μπροστά μέρος του μυαλού μου δεν υπάρχουν εκλογές ....γιατί δεν θα χρειαστεί» είπε ο Υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, στον ΣΚΑΙ.
«Η χώρα έκανε πρόσφατα εκλογές. Έχει ισχυρό Πρωθυπουργό, με σαφή εντολή: "Έντιμο συμβιβασμό" τον Απρίλιο και νέο σχέδιο ανάπτυξης με δικαιοσύνη» έγραψε στο twitter o Δημήτρης Παπαδημούλης.
Σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue, που δημοσιεύει σήμερα η Αυγή, το 63% των ερωτηθέντων εγκρίνουν τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης στο θέμα του χρέους, ποσοστό που αυξήθηκε από τον περασμένο μήνα και το 28% δεν συμφωνεί.
Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 78% στις θετικές γνώμες. Δεύτερος είναι ο Πάνος Καμμένος με 46%, ακολουθεί ο Σταύρος Θεοδωράκης με 45% ο Δημήτρης Κουτσούμπας 35%, ο Αντώνης Σαμαράς 28%, ο Βαγγέλης Βενιζέλος 19% και τέλος ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 9%.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top