Μήνυμα Τσίπρα στην ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» για τα 100 της χρόνια

«Ο Εθνικός Κήρυξ αντιπροσωπεύει τη φωνή του ελληνισμού στην Αμερική»

​Μήνυμα στη διεύθυνση της ομογενειακής ημερήσιας εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» για τα 100 της χρόνια έστειλε ο πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας.

«Ο Εθνικός Κήρυκας αντιπροσωπεύει τη φωνή του ελληνισμού στην Αμερική και διατηρεί ζωντανή την επικοινωνία της Ομογένειας με κάθε γωνιά της Ελλάδας», αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Τσίπρας.

ETHNIKOS-KIRIX-620x300.jpg

Ο πρ��θυπουργός τονίζει ακόμα ότι η εφημερίδα έχει συμβάλει καθοριστικά στη συνεχή ευαισθητοποίηση των Ελλήνων ομογενών για θέματα που αφορούν στον ελληνισμό, αλλά και στη διατήρηση και τόνωση της ελληνικής πολιτισμικής τους ταυτότητας και συνείδησης.

Διαβεβαιώνει τέλος την Ομογένεια ότι η κυβέρνηση εργάζεται αδιαλείπτως για την οικονομική ανάκαμψη της πατρίδας και τη βελτίωση της διαβίωσης των Ελλήνων.

«Σ’ αυτόν τον αγώνα, η συμβολή και η δραστηριοποίηση όλων των αποδήμων, επιδεικνύοντας συμπαράσταση και αλληλεγγύη, είναι απαραίτητη όσο ποτέ», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top