Σύνθημα για… αντάρτικο από Λαφαζάνη: Δεν θα υποκύψουμε στους άθλιους εκβιασμούς

«Μια Ευρώπη με γερμανοκατασκευασμένο νόμισμα δεν έχει μέλλον»

Μήνυμα στο εξωτερικό αλλά το εσωτερικό της χώρας στέλνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει «στους άθλιους εκβιασμούς των θεσμών».
«Οι περίφημοι “θεσμοί” και κυρίως το γερμανικό κατεστημένο, αντιμετωπίζουν με δογματική προκατάληψη την κυβέρνηση μας και περίπου ως μισο-αποικία τη χώρα μας. Μια τέτοια Ευρώπη, όμως, και το γερμανοκατασκευασμένο νόμισμα της, αν συνεχίσουν την ίδια πορεία, δεν θα έχουν κανένα μέλλον. Αν η Ευρώπη δεν αλλάξει εκ βάθρων αντιμετωπίζει την παρακμή και τη διάλυση» αναφέρει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης στην εφημερίδα «Αγορά» που κυκλοφορεί το Σάββατο.
Ο κ. Λαφαζάνης σημειώνει ότι η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς στην υλοποίηση «των ριζοσπαστικών προγραμματικών δηλώσεων της», ενώ δεν βλέπει λόγο νέας προσφυγής στις κάλπες, τονίζοντας πως «διευρύνεται συνεχώς η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία η οποία μας ζητά να πάμε ριζοσπαστικά και μπροστά, ανυποχώρητοι στο πρόγραμμα μας».
Αναφορικά με το άρθρο του Γιάννη Πανούση, απαντά λακωνικά πως μερικές φορές «η σιωπή είναι το προτιμότερο σχόλιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top