Άρθρο παραίτησης (;) του Γ. Πανούση για την «Αριστερά του τίποτα»

«Θεωρούν ότι Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει χώρα χωρίς αστυνομία και στρατό»;

​Ένα άρθρο φωτιά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Πανούση δημοσιεύουν σήμερα τα Νέα, στο οποίο θέτει θέμα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν με τους αντιεξουσιαστές στη Βουλή και τις «αριστερές φωνές» στην κυβέρνηση που υποστηρίζουν ότι η αριστερή διακυβέρνηση σημαίνει χώρα χωρίς αστυνομία και στρατό.

«Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα;», γράφει ο κ. Πανούσης, στο άρθρο του στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας με τίτλο: «Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό».

Μάλιστα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αιχμηρό ύφος τονίζει ότι «την Αριστερά του Τίποτα δεν την έχει ανάγκη ο λαός και ο τόπος», σχολιάζοντας τις συνεχείς καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν.

Θέτει επίσης διάφορα ερωτήματα για το πώς εννοεί η κυβέρνηση τη δημόσια ασφάλεια.

«Πρέπει να συνεννοηθούμε και ν΄ αφήσουμε στην μπάντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης, τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι “χωρίς πρόσωπο”», αναφέρει ο κ. Πανούσης και συνεχίζει:

panousis.jpg

«Αριστερά και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά, σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα κοινωνική πολιτική, δημόσιο έλεγχο ,δικαιοσύνη. Όποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική ,κοινωνική, εθνική ασφάλεια, δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση, ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι “αδελφωμένοι” - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με την Δημοκρατία. Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών, πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης».

Καταλήγοντας μάλιστα «πυρο��ολεί» τους… «καθαρόαιμους αριστερούς» γράφοντας:

«ΥΓ1: Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ότι “κάποιοι καθαρόμαιοι αριστεροί” (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν φασιστικό ό,τι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των “γνήσιων”…

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πως νοούν οι “καθαρόμαιοι” την “αριστερή Αστυνομία”. Να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Και αν ναι, ποιοι εκπροσωπούν την Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top