ΠΑΣΟΚ: ιδεοληπτική η προσέγγιση στο νομοσχέδιο για τις φυλακές

Κάνει λόγο για «ισοπεδωτική προσπάθεια αποφυλάκισης κρατουμένων»

«Απόδειξη μιας ιδεοληπτικής, δήθεν προοδευτικής, αλλά κατά βάθος συντηρητικής προσέγγισης που απευθύνεται σε ένα περιορισμένο ακροατήριο» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, ενώ υποστηρίζει παράλληλα ότι υπάρχει αδιαφορία για τα πραγματικά προβλήματα της πλειονότητας των κρατουμένων.

Η Χαριλάου Τρικούπη αναφέρεται επίσης σε «ισοπεδωτική προσπάθεια αποφυλάκισης κρατουμένων, χωρίς να λαμβάνονται υπ’ όψιν τα εργαλεία του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη μεταχείριση της επικινδυνότητας».

Όπως προσθέτει «η ανασφάλεια που νιώθει η κοινωνία πολλαπλασιάζεται από την ακατανόητη προσπάθεια του κυβερνητικού εκπροσώπου αλλά και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν διαβεβαιώσεις στους πάσης φύσεως καταληψίες, εισβολείς και εν γένει αυτοαποκαλούμενους αντιεξουσιαστές αλλά και σε έγκλειστους στις φυλακές ότι θα ικανοποιηθούν τα αιτήματα αποφυλάκισης διαφόρων ποινικών κρατουμένων με το εν λόγω νομοσχέδιο».

Το ΠΑΣΟΚ καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Οι όποιες επιμέρους θετικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου, ιδίως αυτές που αφορούν στους εξαρτη��ένους από τα ναρκωτικά, τους ανηλίκους και την ανάγκη αποσυμφόρησης των φυλακών, δεν μεταβάλλουν τη συνολική εικόνα, η οποία παραμένει αρνητική».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top