Μαξίμου: Ανακοινώνει συνάντηση με Ελβετούς και «καρφώνει» Σαμαρά

Για τα ελάχιστα αιτήματα προς Ελβετία για συλλογή στοιχείων φοροδιαφυγής

Με αντιπροσωπεία του Υπουργείου Οικονομικών της Ελβετίας, με επικεφαλής τον Υφυπουργό για διεθνή Οικονομικά θέματα Dr. Jacques de Watteville, θα συναντηθούν την Τρίτη 14/04/2015 ο Υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης και ο Υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς Π. Νικολούδης, όπως ενημέρωσε η κυβέρνηση.

Το Μέγαρο Μαξίμου παράλληλα υπενθυμίζει ότι είχε προηγηθεί συνάντηση (26/03/2015) με τον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, προκειμένου να υπάρξει επανεκκίνησ�� και εντονότερη συνεργασία των φορολογικών αρχών των δύο χωρών στο μέλλον.

«Καρφώνει» μάλιστα τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι «οι ελβετικές αρχές είχαν εκφράσει τότε την απορία τους για την απουσία ενδιαφέροντος από τις ελληνικές αρχές κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα για εκκρεμείς υποθέσεις Ελλήνων πολιτών κι επιχειρήσεων στην Ελβετία. Όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση, μόνο δεκαπέντε αιτήματα συλλογής και διαβίβασης στοιχείων φορολογικού ενδιαφέροντος πραγματοποιήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top