Χαμός με την Ζωή! Έστειλε πίσω νομοσχέδιο του Παππά και άδειασε τον Σακελλαρίδη!

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ» υποστήριξε

Χαμός με την Ζωή! Έστειλε πίσω νομοσχέδιο του Παππά και άδειασε τον Σακελλαρίδη!

Γενικός εκνευρισμός φαίνεται να επικρατεί πλέον στην κυβέρνηση με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τα περιστατικά διαφοροποίησης μεταξύ των δύο πλευρών να είναι πλέον αλλεπάλληλα και να υποδηλώνουν ακόμα και μία «αυτονόμησή» της ως θεσμικού κέντρου από το κόμμα με το οποίο εξελέγη και το οποίο την πρότεινε για το αξίωμα της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η εισβολή των αντιεξουσιαστών στη Βουλή και οι διαφορετικές θέσεις που διατύπωσε η κ. Κωνσταντοπούλουσε σχέση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ήταν φαίνεται μία μόνο αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η διαφορετική οπτική μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, σε συνομιλία της με δημοσιογράφους, «άδειασε» εμμέσως πλην σαφώς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δικαιολογώντας την διαφοροποίησή του με το γεγονός ότι «ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ» (λανθασμένα) και όχι από την ίδια!

Το ζήτημα έλαβε περαιτέρω διάσταση με την δημοσιοποίηση της αναπομπής της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης που κατατέθηκε χθες για την επανίδρυση της ΕΡΤ. Πιστή η ίδια στην προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα νομοθετεί με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, την επέστρεψε στον Υπουργό Επικρατείας Ν. Παππά, ο οποίος και επανακαταθέτει την σχετική ρύθμιση με τη μορφή νομοσχεδίου!

Υπενθυμίζεται ότι διαφορετικές απόψεις είχε διατυπώσει η Πρόεδρος της Βουλής σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και για το ζήτημα της «αναγκαιότητας» συμμετοχής στις ψηφοφορίες στη Βουλή των έγκλειστων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως υποστήριζε η ίδια, προκαλώντας αντιδράσεις και στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top