Επιχείρηση κατευνασμού των αντιεξουσιαστών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Τους ρωτά γιατί δρουν έτσι, αφού η κυβέρνηση προτίθεται να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους!!!

​Αντί να καταδικάζει κατηγορηματικά την εισβολή στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Σακελλαρίδης ανοίγει διάλογο με τους αντιεξουσιαστές με δήλωσή του για τα απίστευτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Είναι προκλ��τική και ακατανόητη η σημερινή ενέργεια ομάδας αντιεξουσιαστών να εισβάλουν στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Σειρά τέτοιων ενεργειών δίνουν επιχειρήματα σε όσους δεν θέλουν τον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος. Η εισβολή αυτή λειτουργεί σε βάρος της απόφασης της κυβέρνησης να ξηλωθούν τα κάγκελα της ντροπής από τον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου. Απόφαση στην οποία θα επιμείνουμε», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Σακελλαρίδης.

Μάλιστα επισημαίνει ότι η κυβέρνηση προτίθεται να καταργήσει τις φυλακές τύπου Γ και να προχωρήσει στον εξανθρωπισμό του σωφρονιστικού συστήματος, σε μια σαφή προσπάθεια να... "καθησυχάσει" τους αντιεξουσιαστές.

«Το νομοσχέδιο οδεύει σύντομα προς ψήφιση. Ποιους λοιπόν ευνοεί ��ια τέτοιου είδους ενέργεια;», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και δεν διστάζει να τους κάνει… συστάσεις.

«Αυτές τις ώρες πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί και ψύχραιμοι καθώς υπάρχει μια απεργία πείνας σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση λειτουργεί σταθερά με γνώμονα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την υπεράσπιση του κράτους δικαίου και τη διασφάλιση της έννομης τάξης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top