Κ. Μητσοτάκης: «Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που ψήφισα τη Ζ. Κωνσταντοπούλου»

Λάβρος εναντίον της Προέδρου της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ

​Την ώρα που όλο και φουντώνουν τα σενάρια πως η ΝΔ σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Κ. Μητσοτάκης με σημερινές του δηλώσεις αποδεικνύει την έντονη δυσαρέσκεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον τρόπο που ενεργεί η Πρόεδρος της Βουλής.

«Η Βουλή έχει μετατραπεί σε αρένα... Έκανα πολύ μεγάλο λάθος που την ψήφισα, δεν απολαμβάνει πλέον της ��ροσωπικής μου εμπιστοσύνης, της αντιπολίτευσης, και σιωπηλά πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ... Απολαμβάνει μόνο της εκτίμησης της ΧΑ», δήλωσε σε έντονο ύφος ο κ. Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος επίσης στην εξεταστική για το Μνημόνιο που ξεκινά η κυβέρνηση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αμφισβήτησε την χρησιμότητά της, τονίζοντας ότι οδηγεί σε πόλωση και αντιπαράθεση.

«Η κυβέρνηση αντί για εξεταστική θα έπρεπε να ασχολείται με άλλα θέματα (...) Κάθε μήνας που περνάει και δεν λύνεται το χρηματοδοτικό πρόβλημα η αγορά στενεύει... Κινηθείτε γρήγορα αντί να ασχολείστε με εξεταστικές και τη διαχείριση πολιτικών εντυπώσεων, γιατί η πολιτική σας θα έχει επίπτωση στην οικονομία», είπε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η κυβέρνηση έχει πολιτική και επιχειρησιακή αδυναμία για σχέδιο μεταρρυθμίσεων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top