Πως αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην πρόταση σύστασης εξεταστικής για τα μνημόνια

«Δεν μας αγγίζει» και «την περιμένουμε με χαρά» η απάντηση αντίστοιχα

Πως αντέδρασαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην πρόταση σύστασης εξεταστικής για τα μνημόνια
Με τις χαρακτηριστικές φράσεις «δεν μας αγγίζει» και «την περιμένουμε με χαρά» αντέδρασαν αντίστοιχα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σχετικά με την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης, δήλωσε συγκεκριμένα :

«Ας κάνουν όσες εξεταστικές θέλουν.

Τη Νέα Δημοκρατία δεν την αγγίζει καμία.

Όμως, ακόμη και μικρά παιδιά καταλαβαίνουν τη σκοπιμότητα της πρότασης, αυτή τη στιγμή.

Όταν η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν μπορεί να προσφέρει άρτο, προσπαθεί να προσφέρει θέαμα.

Αλλά “ξέχασαν” να συμπεριλάβουν και την περίοδο μετά τις τελευταίες εκλογές, όπου έχουν υπογράψει φαρδιά - πλατιά την παράταση του δεύτερου μνημονίου και έχουν, δυστυχώς, βάλει τις προϋποθέσεις για ένα τρίτο μνημόνιο».

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επίσης, σχετικά με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σχετικά με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτουμε την πρόσφατη απάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά την συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά:

Την περιμένουμε με χαρά. Ως διαρκή επιτροπή για να εξετάσει και το τι κάνει τώρα η κυβέρνηση και το πώς θα πάμε δυστυχώς στο μνημόνιο 3. Αλλά θα αρχίσουμε από τα αίτια της κρίσης και από την περίοδο 2004 – 2009, όχι από το 2010. Οι συμφωνίες ασυλίας που συνήψε ο ΣΥΡΙΖΑ με μια πλευρά της ελληνικής Δεξιάς, δεν θα επιβιώσουν στην Βουλή”».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top