Έξαλλη επίθεση Άδωνι σε Τσίπρα: Απρεπής, θρασύς και ψεύτης!

Την «έπεσε» και στη Ζωή Κωνσταντόπουλου: Ποια νομίζει ότι είναι;

Έξαλλη επίθεση Άδωνι σε Τσίπρα: Απρεπής, θρασύς και ψεύτης!
«Στο λόγο της τιμής μου προσπαθώ να καταλάβω γιατί χθες συνεκλήθη ξαφνικά η Βουλή με ένα άρθρο που προβλέπει έκτακτη συνεδρίαση για να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός κάτι σημαντικό. Τι σημαντικό ανακοίνωσε;» αναρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Προέδρου της Βουλής: «Η ΝΔ αποχώρησε διότι η κα Κωνσταντοπούλου ήταν για άλλη μία φορά απαράδεκτη. Παρ��βίασε τον Κανονισμό και προσέβαλε τον αρχηγό της ΝΔ. Τον διέκοπτε την ώρα που μιλούσε, τον ειρωνευόταν, του έκλεινε το μικρόφωνο. Ποια νομίζει ότι είναι; Έχετε ποτέ δει εσείς κάτι τέτοιο στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου;»
Ο ίδιος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και κατά του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την αναφορά του στον συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ, Σταύρο Παπασταύρου: «Προσέξτε την απρέπεια και το θράσος του Τσίπρα. Ενώ καταθέτει στα πρακτικά της Βουλής τη λάσπη κατά του κ. Παπασταύρου, μετά την αναφορά του κ. Σαμαρά λέει “εγώ δεν ανέφερα το όνομά του”. Ενώ έχει καταθέσει το χαρτί στα πρακτικά! Μιλάμε για ψεύτη κανονικό!».
Αναφερόμενος, τέλος, στο αν έπρεπε να πάρει το λόγο ο Γιώργος Κατρούγκαλος ή όχι, είπε: «Το άρθρο 142α, βάσει του οποίου έγινε η χθεσινή συζήτηση, προβλέπει μια οργανωμένη συζήτηση στην οποία προβλέπεται ρητώς ποιοι μπορούν να μιλήσουν. Εάν η κα Κωνσταντοπούλου έδινε -όπως και έκανε- τον λόγο σε οποιονδήποτε άλλο εκείνη νόμιζε, τότε δεν ήταν το 142α αλλά κάποιο άλλο. Εάν θέλουμε να λέμε ότι ο κ. Κατρούγκαλος είχε δικαίωμα να απαντήσει, τότε να φωνάζαμε και τον κ. Παπασταύρου. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι βουλευτές».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top