Μαξίμου: «Σε πολύ καλό κλίμα οι συνεδριάσεις του Brussels Group»

«Στόχος να καταλήξουμε γρήγορα σε συμφωνία χωρίς υφεσιακά μέτρα»

​Σε πολύ καλό κλίμα και με αμοιβαία βούληση για την επίτευξη συμφωνίας πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου οι συνεδριάσεις του Brussels Group, οι οποίες ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, οι Έλληνες εκπρόσωποι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εκτενώς τη λίστα μεταρρυθμίσεων που ετοίμασε η ελληνική κυβέρνηση, καθώς και τη λεπτομερή τεκμηρίωσή τους.

Επίσης δόθηκαν στους εκπροσώπους των θεσμών ��παντήσεις σε διευκρινιστικές ερωτήσεις επί των ελληνικών προτάσεων και συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση της διαδικασίας άντλησης στοιχείων που εκτυλίσσεται στην Αθήνα.

«Η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαιώνει τη βούληση της να καταλήξει γρήγορα σε συμφωνία με τους θεσμούς, στη βάση ενός πλαισίου που δεν θα εμπεριέχει υφεσιακά μέτρα, αλλά θα διασφαλίζει την επανεκκίνηση της οικονομίας», τονίζουν οι ίδιες πηγές και επιβεβαιώνουν ότι αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί τηλεδιάσκεψη του EuroWorking Group.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top