Οργή και προειδοποίηση Σαμαρά: Είναι η τελευταία φορά

Νέο λάδι στη φωτιά από Κωνσταντοπούλου: Άλλη φορά οι δηλώσεις εδώ!

«Ήρθαμε για υποστήριξη των ελληνικών θέσεων, για προσπάθεια συναίνεσης σε μια κρίσιμη διαπραγμά��ευση, κάτι που δεν έκανε στο παρελθόν ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντ΄ αυτού εισπράξαμε ύβρεις» δήλωσε ενοχλημένος μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς.
Όπως τόνισε ο ίδιος αποχωρώντας από τη Βουλή, «η Πρόεδρος της Βουλής δυναμίτισε κυριολεκτικά τη συζήτηση, παρουσία ενός αμήχανου και αμίλητου πρωθυπουργού. Ελπίζω να γίνει σαφές και πιστεύω να έγινε σαφές, ότι η ΝΔ δεν πρόκειται ποτέ στο μέλλον να δεχτεί μια τέτοια παράσταση, συντονισμένη από εκείνους, οι οποίοι δεν θέλουν βοήθεια, αλλά θέλουν διχασμό».
Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι «τόσο η Πρόεδρος της Βουλής, όσο και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής έπαιζαν ένα ρόλο που δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει», τονίζοντας πως από μόνο του το γεγονός ότι «ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ομιλεί ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταφερόμενος εναντίον της ΝΔ δείχνει ότι το περιβάλλον ήταν τέτοιο που πραγματικά δυναμίτισε όλη αυτή τη συζήτηση».
«Θα περιφρουρήσουμε τη Βουλή των Ελλήνων από τέτοια φαινόμενα απαράδεκτα. Νομίζω ότι περάσαμε το μήνυμα ότι είναι η τελευταία φορά» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος δεν απάντησε σε ερώτηση για το αν η ΝΔ θα καταθ��σει πρόταση μομφής εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Λίγο μετά, πάντως, η κα Κωνσταντοπούλου έριχνε κι άλλο λάδι στη φωτιά καλώντας τον κ. Σαμαρά να κάνει άλλη φορά τις δηλώσεις του μέσα στην αίθουσα...
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top