ΠΑΣΟΚ: Καλοδεχούμενη οποιαδήποτε συζήτηση στη Βουλή

«Έχουμε κουραστεί να προειδοποιούμε»

​Ανοιχτό σε οποιαδήποτε συζήτηση στη Βουλή εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του.

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «οποιαδήποτε συζήτηση στη Βουλή, έστω και με τη κολοβή και συνοπτική διαδικασία του άρθρου 142A, είναι καλοδεχούμενη για να καταλάβει η ίδια η κυβέρνηση με τους βουλευτές της πού βρισκόμαστε και πόσο ρηχά και επικίνδυνα είναι τα επικοινωνιακά και γλωσσικά παιχνίδια».

«Αυτή όμως η διαδικασία δεν καλύπτει το γεγονός ότι η τροποποίηση / παράταση της «Κύριας Σύμβασης Χρηματοοικονομικής Διευκόλυνσης» υπογράφτηκε από την κυβέρνηση ερήμην της Βουλής και χωρίς νομοθετική εξουσιοδότηση» συμπληρώνει.

Το ΠΑΣΟΚ προσθέτει ότι «πήραν μέσα από τα χέρια της κυβέρνησης τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ του αποθεματικού του ΤΧΣ και τώρα η κυβέρνηση εκλιπαρεί να πάρει πίσω το 1,2 δισεκατομμύριο, λόγω της οξύτατης ταμειακής ανάγκης στην οποία έχει φέρει την χώρα η ανερμάτιστη στάση της ίδιας της κυβέρνησης». «Για όλα αυτά έχουμε κουραστεί να προειδοποιούμε» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top