Τι απαντά ο Κατρούγκαλος για την πρόσληψη συνεργατών του στο υπουργείο

Χαρακτηρίζει το όλο θέμα «συνωμοσία»

Διαψεύδει ο Γιώργος Κατρούγκαλος τις πληροφορίες ότι προσέλαβε συνεργάτες του από το δικηγορικό γραφείο ως ειδικούς σύμβουλους στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Με non paper, ο υπουργός ξεκαθαρίζει ότι καμία από τις 4 συμβούλους που προσελήφθησαν δεν δούλευε στο δικηγορικό γραφείο του και χαρακτηρίζει το όλο θέμα «συνωμοσία», χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως «ντροπή» την «προσπάθεια σπίλωσης νέων επιστημόνων».

Αναλυτικά το non paper του κ. Κατρούγκαλου:

«Από τις τρεις δικηγόρους που στελέχωσαν ��ς μετακλητές συνεργάτιδες το πολιτικό γραφείο του κ. Κατρούγκαλου η μεν πρώτη ήταν η μετακλητή επιστημονική συνεργάτης του ως ευρωβουλευτή, η δεύτερη ολοκλήρωσε πρόσφατα το διδακτορικό της στη Σορβόννη (με τον κ. Κατρούγκαλο ως συν-εισηγητή), χωρίς να δικηγορεί πουθενά, και η τρίτη δούλευε σε τρίτο, άσχετο δικηγορικό γραφείο.

Η επιλογή τους έγινε λόγω της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί τους και της ειδίκευσής τους στο δημόσιο δίκαιο, βασικό αντικείμενο του Υπουργείου.

Στην τέταρτη συνάδελφο, όπως προκύπτει από την Διαύγεια, το ΔΣ της εταιρίας «Κοινωνία της Πληροφορίας» αναθέτει μια ιδιαίτερα σύντομη (τρίμηνη) σύμβαση, ενόψει των συσσωρευμένων νομικών εκκρεμοτήτων της εταιρίας αυτής.

Πού είναι το σκάνδαλο; Και δεν είναι ντροπή η προσπάθεια εμπλοκής στη συνωμοσία σπίλωσης νέων επιστημόνων;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top