Ο Τσίπρας ακριβότερος από τον Ομπάμα: Το χρυσό αυτόγραφο στο Ebay!

Πωλείται έναντι 5.000 δολαρίων – Θραύση στο Ebay Τσίπρας και Βαρουφάκης!

Ο Τσίπρας ακριβότερος από τον Ομπάμα: Το χρυσό αυτόγραφο στο Ebay!

Μπορεί οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους να έχουν πότε τα πάνω και πότε τα κάτω τους, ωστόσο στο «χρηματιστήριο» του Ebay η ελληνική κυβέρνηση κάνει limit up με μπροστάρηδες τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Αλέξη Τσίπρα!

Μάλιστα, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι… ακριβότερος και από τον Μπάρακ Ομπάμα! Η αιτία είναι ένα αυτόγραφο που είχε δώσει σε έναν μικρό θαυμαστή του στα Χανιά μία ημέρα πριν τις εκλογές και το οποίο δημοπρατείται αντί 5.000 δολαρίων (περίπου 4.600 ευρώ)!

ebay.jpg
«Στον Αναστάση για την ελπίδα που έφτασε!!! Αλέξης» γράφει στο αυτόγραφο, το οποίο δημοπρατείται ως «το αυτόγραφο του Αλέξη Τσίπρα, του πρώτου αριστερού πρωθυπουργού της Ελλάδας».

Μάλιστα, ο πωλητής έχει ανεβάσει και φωτογραφίες από την ώρα που υπογράφει το αυτόγραφο ο κ. Τσίπρας, ενώ υπάρχει και link από βίντεο στο οποίο διακρίνεται επίσης το περιστατικό.

obama.jpg
clinton.jpg

merkel.jpg

Την ίδια ώρα, αντίστοιχα αυτόγραφα του Ομπάμα, του Κλίντον και της Μέρκελ πωλούνται έναντι «μόλις» 1.370, 694 και 109 ευρώ!

«Κάναμε μια δοκιμή να δούμε εάν θα “χτυπηθεί”. Όσο περνάει ο καιρός, αυτό το αυτόγραφο θα έχει όλο και μεγαλύτερη αξία και, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις, μπορεί κάποια στιγμή η αξία του να είναι τεράστια» δηλώνει ο πωλητής στην εφημερίδα «Αγορά».

tsipras vara.jpg

Την ίδια ώρα, δέκα-δέκα πωλούνται στο Ebay οι μπλούζες με τον Αλέξη Τσίπρα ως Τσε Γκεβάρα, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης σπάει ταμεία είτε με στάμπα το πρόσωπό του και ένα αστέρι ή με το σήμα της γνωστής ταινίας «V for Vendetta» αλλά το λόγκο «V for Varoufakis»!

varoufaaa.jpg

varoufaa2.jpg

Υπάρχουν βέβαια και οι πιο… spicy εκδοχές του Βαρουφάκη σε t-shirt με θέμα (τι άλλο;) το δάκτυλο που… δεν έκανε -όπως ο ίδιος επιμένει να ισχυρίζεται- στους Γερμανούς!

varoufaaa4.jpg
varoufaa3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top