Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το επικίνδυνο γαϊτανάκι της ρήξης

"H κυβέρνηση αδυνατεί να σχεδιάσει και να προτείνει τις μεταρρυθμίσεις"

Ποτάμι: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το επικίνδυνο γαϊτανάκι της ρήξης

​Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τις πληροφορίες που διαρρέουν μέσω non paper για την διαπραγμάτευση με τους εταίρους ασκεί το ΠΟΤΑΜΙ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι παίζει και σήμερα «το επικίνδυνο γαϊτανάκι της ρήξης».

«Είναι παράδοξο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ουσιαστικά με στάση πληρωμών μέσω ενός non paper, λίγες μέρες μετά τις συναινετικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα στο πλευρό της κυρίας Μέρκελ στο Βερολίνο και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη διαπραγμάτευση στο Eurogroup» τονίζει σε ανακοίνωση του, το κόμμα του Σ.Θεοδωράκη, καταλήγοντας «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να σχεδιάσει και να προτείνει τις μεταρρυθμίσεις, που τόσο καιρό συζητούσε με τους εταίρους μας και ρίχνει μπαταριές στον αέρα».

Όλη η ανακοίνωση:

«Το επικίνδυνο γαϊτανάκι της ρήξης συνεχίζει να παίζει και σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνοντας ότι 'δεν πρόκειται να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους εάν οι δανειστές μας δεν προχωρήσουν άμεσα στην εκταμίευση των δόσεων". Λίγες ώρες μετά το "ηρωικό" πρωτοσέλιδο της κομματικής της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο "Λεφτά υπάρχουν", η κυβέρνηση ομολογεί ότι "Λεφτά δεν υπάρχουν" και η χώρα δε θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της – υποχρεώσεις που επανειλημμένως έχει αποδεχθεί με δημόσιες δηλώσεις του ο κ.Τσίπρας.

Και είναι παράδοξο το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί ουσιαστικά με στάση πληρωμών μέσω ενός non paper, λίγες μέρες μετά τις συναινετικές δηλώσεις του κ.Τσίπρα στο πλευρό της κυρίας Μέρκελ στο Βερολίνο και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη διαπραγμάτευση στο Eurogroup.

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να σχεδιάσει και να προτείνει τις μεταρρυθμίσεις, που τόσο καιρό συζητούσε με τους εταίρους μας και ρίχνει μπαταριές στον αέρα, όπως άλλωστε κάνουν τις τελευταίες ώρες τα στελέχη του οικονομικού της επιτελείου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top