ΝΔ κατά Δούρου για την μεταφορά διαθεσίμων 80 εκ. ευρώ στην ΤτΕ

«Έκθετη η Περιφερειάρχης, θα αναζητηθούν ευθύνες σύντομα»

Με μία σκληρή ανακοίνωση άσκησε κριτική η ΝΔ στην χθεσινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, για μεταφορά διαθεσίμων 80 εκ. ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Η ΝΔ υποστηρίζει μάλιστα ότι η Περιφερειάρχης Αττικής είναι «έκθετη» με την συγκεκριμένη απόφαση και αφήνει να εννοηθεί ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες.

«Με το πρόσχημα για καλύτερα επιτόκια, η Περιφερειάρχης Αττικής, με τις ψήφους μόνο της Παράταξής της, αποφάσισε τη μεταφορά 80 εκατ. ευρώ από τα ταμειακά διαθέσιμα της Περιφέρειας Αττικής (που ήταν κατατεθειμένα ύστερα από νόμιμες διαδικασίες σε διάφορες τράπεζες, Ν. 3852/2010) στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να μαζευτούν από την κυβέρνηση χρήματα.

Η απόφαση αυτή αφήνει έκθετη την ίδια, καθώς και όσους συνέπραξαν. Οι ευθύνες θα αναζητηθούν σύντομα. Η κα Δούρου, με τις αποφάσεις της, ξεκαθαρίζει προς όλους ότι έχει επιλέξει την κομματικοποίηση της Περιφέρειας Αττικής, ξεχνώντας ότι πρόκειται για αυτοδιοικητικό θεσμό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top