ΟΥΚ και υποβρύχια… σκληραίνουν την κόντρα μεταξύ ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ

Επίθεση Χρυσοβελώνη σε Βενιζέλο-Πως απάντησε η Χαριλάου Τρικούπη

ΟΥΚ και υποβρύχια… σκληραίνουν την κόντρα μεταξύ ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ

​Συνέχεια στην κόντρα με το ΠΑΣΟΚ για τα συνθήματα των Ομάδων Υποβρυχίων Καταστροφών δίνει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία παρέπεμψε σε βίντεο από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου του 2010, όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Στο ΠΑΣΟΚ περισσεύει το θράσος. Ξεχνούν ή κάνουν πως ξεχνούν τα συνθήματα που είχαν ακουστεί από τα ΟΥΚ στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου το 2010, όταν υπουργός Άμυνας ήταν ο σημερινός πρόεδρός του, ο κ. Βενιζέλος… Αν το έχουν… ξεχάσει, μπορ��ύν να δουν το σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο. Άρα, τα περί ηθικής αυτουργίας που λένε, είναι απλώς αστειότητες», τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κλιμάκωσε την επίθεσή της στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως έχει κοντή μνήμη όχι μόνο για τα συνθήματα των ΟΥΚ, αλλά και «για άλλα σοβαρά ζητήματα, με κορυφαίο όλων τα μνημόνια, που η δική τους κυβέρνηση επέβαλε μέσα σε μια νύχτα, βυθίζοντας τον ελληνικό λαό στη φτώχεια και στην ανέχεια».

«Επιπλέον, μαζί με τους μνημονιακούς συνεταίρους του στην κυβέρνηση Σαμαρά, του "πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες" περί success story και τον κορόιδευαν ανοιχτά», κατέληξε, απαντώντας έτσι στην επίθεση του ΠΑΣΟΚ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πως έχει πάρει τον «πολιτικοϊδεολογικό κατήφορο» και έχει γίνει "τυφλό υποχείριο του Πάνου Καμμένου".

H κα Χρυσοβελώνη προανήγγειλε μάλιστα πως θα ανοίξει η υπόθεση των υποβρυχίων.

«Ενημερώνουμε ότι μετά την εποχή Παπαντωνίου, έρχεται η ώρα της διερεύνησης της υπόθεσης του κ. Βενιζέλου με τα υποβρύχια…», είπε χαρακτηριστικά η κα Χρυσοβελώνη.

Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ

«Με απύθμενο θράσος η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ υποδύεται τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και νομίζει ότι αζημίως μπορεί να εκστομίζει δήθεν απειλητικές συκοφαντίες, κενές περιεχομένου» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στις δηλώνεις της κας Χρυσοβελώνη.

«Τα όσα λέει μας αφήνουν αδιάφορους επί της ουσίας, συνιστούν όμως ντροπή για τον τρόπο που ενεργεί ο κ.Καμμένος ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας - μετατρέποντας το ΥΠΕΘΑ σε μικροκομματικό παραμάγαζο, με την ανοχή του κ.Τσίπρα. Ο κ.Καμμένος να θυμάται ότι ο καθένας κρίνεται για την προάσπιση του δημοσίου χρήματος και του εθνικού συμφέροντος την περίοδο που βρίσκεται σε μια θέση ευθύνης. Και οι φωνές δεν κρύβουν τίποτα» κατέληξε η ανακοίνωση.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top